Sparcstudio | Center Parcs Hotel, Woburn - Sparcstudio

Center Parcs Hotel, Woburn

Sparcstudio designed the 75 Bedroom Hotel within the extensive Plaza building at Center Parcs, Woburn Forest. The bedrooms are configured as twin (zip & link) or double and all offer forest and lake views through fully glazed screens which lead onto private terraces or balconies.

Careful design ensures that all rooms have a spacious, open plan feel with beds positioned to face the Forest and Lake views. Elements such as bespoke designed Wardrobes with mirrored doors, help to reflect the light back into each Bedroom.

A horizontal ‘window’ feature in the headboard also provides a visual connection between the bed/living spaces and the en-suite showers, bespoke vanity areas and kitchens. Natural light floods into the whole space, illuminating materials and finishes inspired by the flora and fauna of the Forest.


Every detail has been added to give depth and connectivity to the landscape.
Don Camilleri, Construction Director, Woburn Forest, Center Parcs UK

Winner ‘Residential spa of the year’ Professional Beauty awards 2016

www.centerparcs.co.uk

Awards

Professional Beauty Awards

Best Hotel & Tourism Resort